Bağımlı gençin hayat değişti

“15 sene madde bağımlılığım oldu. Bu süreç içerisinde Türkiye’de birçok hastaneye gittim ama her defasında sonuç maddeye geri dönüş oldu. Hayat böyle devam ederken ailem Kurtuluş Vakfı’nı buldu. Burayı diğer hastaneler gibi sandım. Buranın diğer yerlerden farklı olduğunu anladım. İlaç verilmeden madde bağımlılığımdan kurtulup 51 yıllık yöntem ile güzel bir hayata başladım. Günden güne kendimdeki değişimlerin farkına vardım. Zihinimin daha çok açıldığını, algılarımın kuvvetlendiğini, insanlarla ilişkimimin daha iyi olduğunu gördüm.

Dışarı da kullanan insanlar biz bundan kurtulamayacağız bununla yaşayıp, bununla öleceğiz diye düşünüyorlar. Bende bu insanlardan biriydim.

2 yıldan beri bu program sayesinde temiz bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Eğitimlerimi tamamladım. Burada aldığım eğitimlerle yoksunluk ve adaptasyon sürecinde gelen madde bağımlısı kardeşlerimizin adaptasyon sürecinde onlara yardım ediyor ve sauna programına hazırlıyorum.

Bir kurtuluş var ilaçsız bir şekilde umudunuzu sakın kaybetmeyin. Ülkemizin kanayan yarası olan madde bağımlılığı her geçen gün artmakta . Gençliğimiz ve yeni nesil uyuşturucu peşinde koşan ve suç işleyen bir toplum olarak yetişmekte. Şuan bulunduğumuz Edremit ilçesi küçük bir yer olmasına rağmen bazen dışarı çıktığımda madde bağımlısı kardeşlerim direk gözüme çarpıyor ve toplumda haklı olarak madde bağımlılığından korkuyor insanlar. Devlet büyüklerimizin bu konuya bir el atması gerekiyor. Gençliğimiz bitiyor, yok oluyor. Şunu söylemek istiyorum madde bağımlılığından ilaçsız bir kurtuluş var bizler başardık siz de başarabilirsiniz. Madde bağımlısı arkadaşlarıma sesleniyorum bizler Balıkesir/Edremit’teyiz her zaman sizlere kapımız açıktır, birbirimizi tanımasak ta görmesek te aynı süreçleri yaşadığımız aynı acıları çektiğimiz için her zaman bizimde bir kanayan yaramızsınız. Bizler kurtulduk isterseniz sizler de kurtulabilirsiniz.”

GÜRSEL DOĞANAY

Destek için bize arayın

AUTHOR

Kübra

Üniversitede İktisat eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğimle ilgili kurumlarda çalıştım. Kişisel gelişimimi destekleyecek kurslara giderek sertifikalarımı aldım. Narconon programıyla tanıştıktan ve insanların başarı öykülerini gözlemledikten sonra bu programda gönüllü olarak çalışmaya karar verdim ve 5 aydır burdayım.

NARCONON TÜRKİYE

UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VE TEDAVİSİ