Narconon Türki̇ye’de eği̇tmen oldu


“Madde kullanan kişiler üzerinde toplumun bütün dayatmalarına, devletin bir çok kuruluşunun başarı oranı bu kadar düşük olmasına, tıp dünyasında madde bağımlılığını bir hastalık görerek hiç bir çözüm bulamamalarına rağmen, kendi kendime bırakmak isteyerek hayatımın düzelmesi için bir umut olan Narconon programına inandım. Çünkü inanç görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsan başkalarının göremediklerini görürsün.

Bu program sayesinde ben maddeyi, hiç bir kimyasal madde almayarak sadece vitaminlerle yoksunlukta bıraktım. Kendime gelmem, içmeden durabilme güveniyle, sauna programına başladım. Dışarıda yüzleşemediğim bütün sorunlarımdan devamlı yüzleşerek kurtuldum. Bütün vücudumdaki toksin maddeleri, niasin vitaminiyle terleme yoluyla hepsini attım. Bedenimi temizledikten sonra zihnimi ve arzularımı kontrol etmek için objektif derslerime başladım. Beni hedefimden vazgeçirmek isteyen kötü nefsimi orada yendim. Bedenimi kalmaya yönelik kontrol ettiğimde, arzularımı da kontrol ettim, buda bana irademle bağımlılığımdan kurtulmamı kazandırdı.

Hep bugünlerimi zehirleyen iki hırsızı yani keşkelerim ve kaygılarımı tamamen yazarak, içimde saklayabileceğim hiç bir şeyi bırakmadım.

Yazdım, yaktım ve kurtuldum.

Narconon son aşamada hayattaki durumlarımı nasıl düzeltip tehlike anında nasıl davranmam gerektiğini de bana öğretti. Biz eski bağımlılar asla hasta değiliz sadece bir başlangıç arıyoruz, ora da burası TEŞEKKÜRLER NARCONON TÜRKİYE…”

ÖZKAN GÜVEN

Destek için bize arayın

AUTHOR

Kübra

Üniversitede İktisat eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğimle ilgili kurumlarda çalıştım. Kişisel gelişimimi destekleyecek kurslara giderek sertifikalarımı aldım. Narconon programıyla tanıştıktan ve insanların başarı öykülerini gözlemledikten sonra bu programda gönüllü olarak çalışmaya karar verdim ve 5 aydır burdayım.

NARCONON TÜRKİYE

UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VE TEDAVİSİ