İyi ki varsın Narconon Türkiye

32 yaşındayım. 15 yıl birçok uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandım, birçok defa bırakmak istedim tedavi adı altında kurtulmak için birçok yere mürcat ettim ancak hiçbir çözüm bulamadığım gibi artık gittikçe ilaçlara bağımlı olmuştum.

Hayatımı antidepresanlar ve uyuşturucu maddeler yönetmeye başlamıştı kendimi kontrol edemez haldeydim ailem çaresizdi, ölümden başka bir çözüm yok gibi geliyordu ta ki ailem Narconon Türkiye’yi bulana dek. 2 yıl önce Narconon Türkiye’ye geldiğimde diğer gittiğim yerlerden bir farkı olmayacak diye düşünerek geldim ama programda kaldığım sürece öğrendiklerim bana bütün kötü düşüncelerimi unutturdu.

Mezun olduğumda da yeni bir hayata çoktan başlamıştım hiç olmadığım kadar özgür ve mutluydum, bu özgürlüğüm ve mutluluğum bununla sınırlı kalmamalıydı. Ben kurtulabilmiştim başkaları da kurtulabilirdi. Herkesin bu programı tanıması gerekirdi bu programda staff (eğitmen) olarak kalıp herkese yardım etmeye karar verdim. Şimdi ise tam iki yıldır Narconon Programıyla yeni bir hayata başlayıp başkalarının kurtulması için Narconon’da olmaktan büyük gurur duyuyorum. İyi ki varsın Narconon Türkiye.

AUTHOR

Kübra

Üniversitede İktisat eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğimle ilgili kurumlarda çalıştım. Kişisel gelişimimi destekleyecek kurslara giderek sertifikalarımı aldım. Narconon programıyla tanıştıktan ve insanların başarı öykülerini gözlemledikten sonra bu programda gönüllü olarak çalışmaya karar verdim ve 5 aydır burdayım.

NARCONON TÜRKİYE

UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VE TEDAVİSİ