Madde Bağımlılığını Önleme Seminerimiz

Madde Bağımlılığı Önleme Konferansı

Kurtuluş Vakfı olarak Madde ve Alkol Bağımlılığını önleme seminerimizi Özel Açı Lisesi ve Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Burhaniye Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdik. Kurtuluş Vakfı Başkanı’mız Ufuk Tanay TEZEMİR madde bağımlılığının önüne geçilebilecek yaklaşımları anlatırken, Narconon Türkiye eğitmeni Özkan GÜVEN 13 yıllık madde bağımlılığından kaynaklanan pişmanlıklarını dile getirerek gençlerimize madde bağımlılığından uzak bir yaşam sürmenin yollarını anlattı. 300 kişinin dinleyici olduğu seminerimizde Güney Avrupa Direktörümüz Giovanni CİTTERİO bağımlılık konusundaki tecrübelerini sevgili öğrencilerimizle paylaştı.

Bağımlılık konusunda dikkat edilmesi gereken hususları titizlikle dinleyen öğrencilerimiz , seminer boyunca bağımlılığın zararlarını öğrenmiş ve bağımlılık sorununa başlamamaları için dikkat etmeleri gereken konuları notlarına almışlardır.

Kurtuluş Vakfı Narconon Türkiye olarak bir kişinin bile topluma kazandırılması için yapılan seminerlerimizden gördüğümüz büyük ilgi bizleri çok mutlu etmiştir.


İLETİŞİM İÇİN BİZİ ARAYIN

AUTHOR

Kübra

Üniversitede İktisat eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğimle ilgili kurumlarda çalıştım. Kişisel gelişimimi destekleyecek kurslara giderek sertifikalarımı aldım. Narconon programıyla tanıştıktan ve insanların başarı öykülerini gözlemledikten sonra bu programda gönüllü olarak çalışmaya karar verdim ve 5 aydır burdayım.

NARCONON TÜRKİYE

UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VE TEDAVİSİ