Sevdiğim kızla nişanlandım

Burak Narconon Turkiye

İsmim Burak AĞASLAN 27 yaşındayım. 10 sene boyunca birçok uyuşturucu ve uyarıcı madde denedim. Kullandığım süre boyunca çok büyük hatlar yaptım aileme, kendime, çevreme çok zararlar verdim. Bundan dolayı cezalar aldım. Birçok defa bırakmaya çalıştım ama her seferinde tekrar başladım hangi hastaneye gittiysem başarılı olamadım ta ki dört yıl önce Narconon Türkiye ile tanışana kadar.

Narconon Türkiye’ye geldikten sonra bütün hayatım değişti programı öğrenci olarak tamamladıktan sonra bana yeniden hayat veren bu programda kalıp başkalarına da yardım etmem gerektiğini anladım. Şimdi yoksunluk staff’ı olarak üç yıldır Narconon Türkiye de görev alıyorum. İnsanlara yardım ediyorum bu sürede geçmişte yaptığım yanlışlarımdan dolayı aldığım cezalar devam etse de ben bu programda öğrendiklerimi uygulayarak onlarla baş edebiliyorum yarıda bıraktığım okulumu bitirdim, sevdiğim kızla nişanlandım. Narconon programını tanımamış olsaydım benimle evlenmesine ailesi izin vermezdi.

Şimdi çok güzel bir hayatım var herşey istediğim gibi oluyor ben bunu başarabildim ve başarmaya da devam edeceğim sizler de bu programa katılarak hayatınıza yeniden başlayabilir ve tertemiz bir hayatın ne kadar güzel olduğunu görebilirsiniz. Teşekkürler Narconon Türkiye.


Destek için bize arayın

0850 304 23 23

0266 377 10 03

AUTHOR

Kübra

Üniversitede İktisat eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğimle ilgili kurumlarda çalıştım. Kişisel gelişimimi destekleyecek kurslara giderek sertifikalarımı aldım. Narconon programıyla tanıştıktan ve insanların başarı öykülerini gözlemledikten sonra bu programda gönüllü olarak çalışmaya karar verdim ve 5 aydır burdayım.

NARCONON TÜRKİYE

UYUŞTURUCU EĞİTİMİ VE TEDAVİSİ